Az ajánlási időszak lezárult
#51

Keresd a nőt! - Slicc vicc

Száraz tények

Vagy mégsem?
Szavazatoddal Te is befolyásolhatod, hogy ez a cikk bekerüljön-e a Kihagy6atlanok névsorába!

  • Helyezés: 51. /54
  • Pontszám: 5.69
  • Szavazatszám: 209
A téma további cikkei
A Monty Python-formáció által megalapozott, "tabudöntés felsőfokon" típusú filmkészítés amerikai nagykövetei, a Farrelly tesók számos merész alkotás után ezúttal egy romantikus mesébe illő alapra építettek. A maguk módján…
Ted Stroehmann nem az a kimondott szépfiú, ráadásul pattanásos, fogszabályzós külsejéhez vesztes személyiség társul. Így ő is csak álmodozhat a suli bombázójáról, Maryről. Ám a filmekben előszeretettel történik csoda, s emberünk nemcsak sikeresen hívja fel magára a lány figyelmét, de összejön neki a lehetetlen: együtt mehet a szépséggel az iskolai szalagavatóra!
Keresd a nőt! - Slicc vicc Egy ilyen lehetőség csak egyszer adódik az ember életében, s ezt a fiú tudja! Ám a forgatókönyvet is jegyző direktorok csúnya csavarral állnak elő, minek következtében szegény Ted éppen férfiassága terén szerez igen súlyos sérüléseket – Maryéknél. A malőr pedig nemcsak a közös estének, de egy esetleges románcnak is örökre véget vet. Azaz majdnem. Az idő mindent megszépít – de vajon egy vonzó lánnyal mihez kezd?! Bő egy évtizeddel később a "bajba került" férfiú rádöbben: még mindig gyengéd érzelmeket táplál Mary iránt. Bár ki tudja, mi történt vele azóta?! Ennek kiderítésével ugyan nem pepecselne, a feladatot inkább egy profi magánnyomozóra bízza! Csakhogy a felbérelt privát kopó belezúg a csodaszép és nem utolsósorban független teremtésbe, így egy sor hazugsággal töri szét Ted romantikus álmait! Csakhogy, az igazság mindent legyőz, így kiderül a csel, de vajon az igaz szerelem beteljesülhet-e egy olyan vígjáték végén, amit a Farrelly testvérek készítettek?!
A mellékszerepekben és televíziós filmekben/sorozatokban fel-felbukkanó Ben Stiller számára igazi áttörést hozott ez a mozi, állítólag a hölgyszereplőt alakító Cameron Diaz és a magándetektívet játszó Matt Dillon is e forgatáson bolondultak egymásba, ráadásul Bobby és Peter Farrelly pályafutásuk legsikeresebb és legjövedelmezőbb produkciója a Keresd a nőt! (Igaz, sok pénzt hozott a konyhára a Damb és Damber, az Én és Én meg az Irén, valamint a Nagyon nagy ő, de közel sem ennyit!)
Keresd a nőt! - Slicc vicc S hogy mi az igazi bravúr? Nos, kizárt, hogy a készítők fejében annak idején megfordult az a gondolat, melyről oly sok filmnéző nyilatkozott: szép számmal akadnak ugyanis, akik romantikus alkotásként, sőt, kifejezetten randifilmként aposztrofálják az olykor meglepően bizarr, illetve perverz poénokban gazdag szélesvásznút, melybe egyébként kétségtelenül bőven jutott a szalonképes humorból is. Ráadásul a stáblistához egy igazán telitalálatos dalt sikerült választani (The Foundations: Build Me Up Buttercup), melyhez sajátos klip készült, szinte az összes fő- és mellékszereplő felvonultatásával!
Keresd a nőt! (There’s Something About Mary) – 1998, 119 perc
Főszereplők: Ben Stiller, Cameron Diaz, Matt Dillon, Lee Evans
Rendező: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Tetszett a cikk? Küldd el az ismerősődnek!Hozzászólok!

El?zetes

Film (51/54)
K É P G A L É R I A
Keresd a nőt! - Slicc vicc -
Keresd a nőt! - Slicc vicc -
Keresd a nőt! - Slicc vicc -
Keresd a nőt! - Slicc vicc -
Keresd a nőt! - Slicc vicc -
Keresd a nőt! - Slicc vicc -
Van róla jobb fotód?
Küldd el nekünk!
Ajánlás
Van új ötleted, ami nem szerepel a listán?
Oszd meg velünk!
További infó
Mennyibe kerül?
A többség szerint ez:
1 678 Ft
Szerkesztő

Balajti Péter

Szólj hozzá!
  1. Biztonsági kód
suba suba
2019-11-07
22:34:35

"oouJYC Thanks for sharing, this is a fantastic post. Keep writing."

i love pron
2019-10-26
05:43:52

"11memb Really enjoyed this article.Thanks Again. Great."

see pron
2018-12-21
07:42:39

"2lkyGs Say, you got a nice post.Much thanks again. Much obliged."

Ajándékötlet-Élmény-Úti cél Magyarországon-Természeti csoda-Autócsoda-Freestyle-Film-Építészeti csoda-Nagyváros-Könyv