Az ajánlási időszak lezárult
#26

Zorb - Mintha kimostak volna

Száraz tények

Vagy mégsem?
Szavazatoddal Te is befolyásolhatod, hogy ez a cikk bekerüljön-e a Kihagy6atlanok névsorába!

  • Helyezés: 26. /40
  • Pontszám: 7.23
  • Szavazatszám: 152
A téma további cikkei
Ha unod a bobozást és a vidámparkos csodamasinák már egyáltalán nem hoznak lázba, az imént említett adrenalinnövelő szerkezetek kombinációjából létrehozott zorbot valószínűleg neked találták ki. Egyszerre száguldhatsz a magasból lefelé, és kaphatod ugyanazt a gyomorforgató élményt, mint a breakdance-en, valamint kerülgethet a halálfélelem, mint a top spin-en.
A bobozás csillaga letűnőben, sőt már az olyan csúszkák is kimentek a divatból, ahol egy óriás úszógumin ülve száguldhatunk le a hegyről, egy szappannal jócskán megkent műanyag pályán. A legújabb játékszer a zorb!
A zorb egy speciális műanyagból készült áttetsző golyó, mely a 14 köbméternyi levegő belefújása után viszonylag merevvé válik. A labda önmagában körülbelül három méter magas, amibe több ezer műanyag kötéllel van belefüggesztve egy kisebb gömb. Ez a kisebb szerkezet belülről üreges, itt foglal helyet a Zorbonauta, akit minden irányban 70 centiméternyi légréteg vesz körül.
Zorb - Mintha kimostak volna Ezt az újszerű sporteszközt Új-Zélandon két kalandra vágyó "bennszülött" alkotta meg az 1990-es években. Mára nagy bizniszt jelent szerte a világon, hiszen ki ne lenne vevő egy kis gyomorforgató élményre, ami ráadásul igen látványos mutatvány. Kortól függetlenül akár te is kipróbálhatod, feltéve, ha nem viszolyogsz attól a ténytől, hogy bele vagy szíjazva egy áttetsző műanyag, levegővel feltöltött labdába. Az igazat megvallva, a kísérletező kedvűek biztonságban érezhetik magukat a belső kapszulában, hiszen az őrült pattogás erejét elnyeli a külső, áttetsző, levegővel teli réteg. Ahogy a zorbbal gurulsz lefelé az üdén zöldellő lankákon, felpörget a virtuális antigravitáció, csalóka érzékeid lóvá tesznek, mikor a súlytalanság érzetét keltik benned, és úgy érzed magad, mint egy megrészegült asztronauta. Lefelé bukfencezve a centrifugális erő a gömb falának passzíroz, így könnyedén - úgymond - sodródhatsz az árral, átadhatod magad ennek a gyomorforgató, extázisba repítő élménynek, és élvezheted a világot magad körül, amit pont te állíthatsz a feje tetejére!
Zorb - Mintha kimostak volna A zorbolásnak továbbfejlesztett változatai is léteznek már. Az első a hydro-zorbolás, mely annyibban különbözik csak a sima zorbolástól, hogy az alattunk elterülő felület nem a zöld lejtő, hanem egy tó csillogó tükre. Képzeld csak el, micsoda élményt nyújthat, ha lelöknek egy vízesésen! Vagy ha őrült sebességgel száguldasz egy motorcsónak után kötve, és egy hirtelen ötlettől vezérelve leoldanak, hogy magadtól hömpölyögj tovább. A híg-zorbolás a legfrissebb fejlesztések közé tartozik, és valóban csak haladóknak javasolt. Az első vízi sport szárazföldön! Az utastérbe a zorbonauta mellé két-három csöbör vizet is benyomnak, így - mivel heveder sincs már ebben a változatban - az utazó teljesen szabadon, "megkötések nélkül" bőrig ázhat. Garantáltan megtisztítja tested-lelked!
A zorbot egyedül vagy párban is kipróbálhatod. Speciális pályák garantálják, hogy az élmény tényleg felejthetetlenné váljon.
Felszerelés:
- ruha, amit nem sajnálsz (bármi előfordulhat)
- üres gyomor
- bátorság
- elég lové (sosem elég… )
- haverok
- fényképezőgép (ezt meg kell örökíteni!)
Ahol kipróbálhatod:
Itthon például Pannonhalma és Zalaegerszeg mellett is létezik épített pálya. Pannonhalmán már ezer forintért ki lehet próbálni a zorbolást.
Tetszett a cikk? Küldd el az ismerősődnek!Hozzászólok!
Élmény (26/40)
K É P G A L É R I A
Zorb - Mintha kimostak volna -
Zorb - Mintha kimostak volna -
Zorb - Mintha kimostak volna -
Zorb - Mintha kimostak volna -
Zorb - Mintha kimostak volna -
Zorb - Mintha kimostak volna -
Zorb - Mintha kimostak volna -
Zorb - Mintha kimostak volna -
Zorb - Mintha kimostak volna -
Zorb - Mintha kimostak volna -
Zorb - Mintha kimostak volna -
Van róla jobb fotód?
Küldd el nekünk!
Ajánlás
Van új ötleted, ami nem szerepel a listán?
Oszd meg velünk!
További infó
Mennyibe kerül?
A többség szerint ez:
3 198 Ft
Szerkesztő

Hódi Szilvia

Szólj hozzá!
  1. Biztonsági kód
johnanz
2021-08-03
14:51:57

"https://xvideoss.web.fc2.com/"

johnansog
2021-07-22
22:27:49

"write my essays writemypaper.online"

Merziuziy
2021-06-29
06:52:44

"wjJeHR https://xnxxx.web.fc2.com/ xnxx"

best pron
2018-12-20
18:57:44

"8ImTkp You made a few nice points there. I did a search on the theme and found nearly all people will have the same opinion with your blog."

Brandywine
2016-06-27
04:22:41

"Hello, only you:Baby E is so happy that he makes you smile. He also likes it that he can help you anticipate what’s coming up with Fred just sooner than you think.You can hide all the agressive toys you want to in the house, and they’ll still chew their toast into the shape of a we;ano…p*sigh*"

Pratik
2015-12-03
04:07:05

"Be sure to buy the best quality type-s vucaum bags, which filter out most of the tiny particles you could be breathing in. Not all machines are created equal, so some bagged machines operate better than others. Fortunately, with the internet at our fingertips, you can be informed before you purchase."

Juli
2015-01-13
11:12:09

"so happens that drinug our rustic farm week, Green Wedding Shoes is hosting a bachelorette party giveaway for 3 nights and 5 ladies to spend glamping at the heavenly Wilderness Estates. If"

chasseur
2009-07-18
17:22:05

"urinonek ilyet irni?????piszokdiszno!!!! amugy meg a kertesz magdika negy napig maga is hanyt mikor meglatta mit muveltem... "

author
2009-07-18
17:01:28

"Na most ez érzékenyen érintett, már mint a Kertész Magdika...egy hétig?! Te még nem ismered őt! 3 nap, és el is felejtette! Ami pedig a hajamat illeti, ...nekem a zacsimat vinné a szél, jó? :-))"

chasseur
2009-07-18
15:52:39

"pilotasagom tortenetet ne feszegessuk, egy hetig takaritotta a kertesz magdika a cockpitet..... te meg inkabb maradj a bringadnal:) bar ki tudja, lehet h minden sporthoz ertesz...megneznelek, ahogy szaguldasz lefele hegyen-volgyon at, egy igazi Zorbonauta Author, vinne a hajad a szel:)))"

author
2009-07-18
14:59:42

"Chasseur, szerintem Te most szerénykedsz... :-))) Akkor hogy lehetsz vadászpilóta, ha egy kis bukfencezéstől rosszul Vagy? He??? :-))))))))))))) Na most viccen kívül...Nekem tetszik, és csak azért nem másznék bele, mert az ilyen Chasseurök már jártak benne előttem, és nem biztos, hogy jól kitakarítottak utánuk...:-))) De egy vadi újba belemennék, mondjuk 300 euróért :D :D"

chasseur
2009-07-18
11:32:29

"hanyinger mar igy ahogy nezem oket....:))"

István
2007-11-28
08:42:22

"Megyek, és kipróbálom!"

Ajándékötlet-Élmény-Úti cél Magyarországon-Természeti csoda-Autócsoda-Freestyle-Film-Építészeti csoda-Nagyváros-Könyv