Az ajánlási időszak lezárult
#27

Névtábla a csengő alatt

Száraz tények

Vagy mégsem?
Szavazatoddal Te is befolyásolhatod, hogy ez a cikk bekerüljön-e a Kihagy6atlanok névsorába!

  • Helyezés: 27. /43
  • Pontszám: 6.68
  • Szavazatszám: 159
A téma további cikkei
A mai világban az emberek egyre nehezebben mernek felelősséget vállalni, hosszú távra tervezni, elköteleződni. Éppen ezért nem véletlen az sem, hogy egyre többen választják a párkapcsolatnak papír nélküli a formáját.
Az ilyen kapcsolat mélyebb, mint a "járás", de nem feltétlenül jelent együttélést. Úgy is működhet hosszú éveken át, hogy a párok külön-külön laknak. Régebben ez a fajta kapcsolat a házasságok előtt volt jellmző, ma inkább a házasságok helyett. Ezzel persze nincs semmi baj, sok igazság van abban, hogy az anyakönyvvezető előtt kimondott "igen" bizony nyomasztó is lehet.
Sokszor találkozunk a környezetünkben a következő helyzettel: a régóta együtt "járó" pár egyik tagja úgy dönt, szeretné, ha végre összeköltöznének! Egy efféle döntés - valljuk be - felér egy házassági ajánlattal (lásd indirekt marketing), éppen ezért jó lenne, ha az alkalmat ünnepélyessé és emlékezetessé tudnánk tenni. A gyűrű viszont túl komoly vállalásnak tűnik. Mi lehet a megoldás? Valami, ami szintén fémből van, de nem húzhatjuk párunk ujjára. Viszont az ujjunk köré csavarhatjuk vele!
Összebútorozási szándékunkat egy ajándék névtáblával szentesíthetjük, melybe belegravíroztatjuk kedvesünk nevét. Átadhatjuk meglepetésszerűen a végleges helyén is, a bejárati ajtónkon elhelyezve, vagy becsomagolva, amikor is a lényegi procedúra közösen történik meg. Tehát tulajdonképpen a becsavarozás gesztusa hívatott arra, hogy helyettesítse a bólogatással kísért igeneket.
Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az ajándékcsomag egy kulcsot is tartalmazzon!
Tetszett a cikk? Küldd el az ismerősődnek!Hozzászólok!
Ajándékötlet (27/43)
K É P G A L É R I A
Névtábla a csengő alatt -
Névtábla a csengő alatt -
Névtábla a csengő alatt - Szép kilátás
Névtábla a csengő alatt - Kopogni sem kell
Névtábla a csengő alatt - Ennél is lehet diszkrétebb
Névtábla a csengő alatt - Ez talán túlzás...
Van róla jobb fotód?
Küldd el nekünk!
Ajánlás
Van új ötleted, ami nem szerepel a listán?
Oszd meg velünk!
Mennyibe kerül?
A többség szerint ez:
2 432 Ft
Szerkesztő

Hankovszky Dóra

Szólj hozzá!
  1. Biztonsági kód
GoldenTabs
2018-01-07
05:27:11

"sM0kB1 https://goldentabs.com/"

Raaz
2015-12-03
00:37:24

": 2012. november 9. pe9ntek Nem sokakl a harmadik je1te9k ute1n ke9ne folytatni, akkor lenne e9rtelme a mente9sek megtarte1se1nak. Nekem a he1romfe9le befejeze9sből kettőne9l van egy elke9pzele9sem az univerzum jf6vője9ről, e9s ake1r a re9gi karaktereket is viszont le1thatjuk, esetleg magasabb pozedcif3ban, mint a he1borfa előtt."

Elisbeth
2015-01-13
11:10:38

": 2012. november 18. vase1rnap De jf3 hogy el slepior-ezte9tek a 3. re9sz ve9ge9t a hedr eleje9n (e9n me9g nem je1tszottam vele mert ve1rom a fordedte1st), gratule1lok. Nagyon kf6szf6nf6m!!!!"

Ajándékötlet-Élmény-Úti cél Magyarországon-Természeti csoda-Autócsoda-Freestyle-Film-Építészeti csoda-Nagyváros-Könyv