Mi is ez?

1. Rövid az élet, nincs idő mindenre!
A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy a számára elérhető örömök, élmények többsége kimarad, ugyanakkor sok -felejthető- dologra pazarolja el pénzét és idejét.

2. Döntsük el közösen, mi az, ami kihagyhatatlan az életben!
Induláskor 8 témában, témánként 15-20 kihagy6atlant gyűjtöttünk össze, mindenhol az adott terület hozzáértő személyének segítségével, mely folyamatosan bővül a Ti ötleteitek által. Mivel az élet minden területén nem lehetünk otthon, bizonyára akad olyan téma, ami egy adott közösséget nagyon érdekel, de nekünk nem jutott eszünkbe. Ez esetben a témajavaslatod írd meg. Ha pozitív fogadtatásra talál, akkor elindítjuk a sorozat újabb tagjaként.

3. Osszuk meg egymással tapasztalatainkat és éljük meg az igazán nagy dolgokat!
Írd meg az adott témához kapcsolódó ötleteid, élményeid és szavazással értékeld az általad már megélteket, és oszd meg velünk, hogy neked az mennyibe került.
A végleges sorrend, a kihagy6atlan 33 a Ti szavazataitok alapján fog összeállni. E legjobbnak ítélteket pedig ki ne hagyjuk az életünkből!

A téma- és ötletjavaslatokat 2008. december 31-ig lehetett beküldeni (illetve küldhettek, de ezt már nem vesszük ezen listákon figyelembe). Ez a kapu utána bezárul és a kihagy6atlan ötletekre kerek 3 éven keresztül lehet szavazni.

Minden témában a 33 kihagy6atlan beíródik országunk történetébe is. Hogyan? Az egyelőre hadd legyen a mi titkunk...